Categories
News

Hediye 🎁

Teknoloji alanında çalışan, emek veren, bir duruşu olan tüm kadınlara ve kadınlara canı gönülden desktek veren tüm erkeklere selam olsun! “bilisimcikiz” markamın sizlere ulaşmış olmasından ve kadın erkek herkesin bu isimde bir parçasını bulmasından büyük mutluluk duyuyorum.

“bilisimcikiz” markasının fiziksel olarak da sizlere ulaşmasını istedim ve bu nedenle markayla ilişki tişört hazırladım. Belki büyük bir şey değil ama ben kullanırken kendimle gurur duyuyorum. İyi hissettiriyor. İçimizden birilerininde kullanmak isteyebileceğini düşünerek aramızdan 4 kişiye bu tişörtten hediye etmek istiyorum.

Seçimi kolaylaştırmak ve adaletli olmasını sağlamak amacı ile de instagram hesabımda küçük bir çekiliş başlattım. Dilerseniz siz de katılabilirsiniz.

Sevgilerimle.
Bilişimci Kız

Çekiliş Sonuçları

Çekiliş 18.11.2021 tarihinde öğleden önce gerçekleştirilmiştir. Çekiliş için yorum yapan kullanıcılar filtrelenmiş ve ekran görüntüsünde ifade edilen uygulama üzerinden çekiliş yapılmıştır. Çekiliş manipüle edilmesin diye ilgili post arşivlenmiştir. Böylece katılım sağlayan kullanıcılar kanıtlanabilecektir. Kazananlar: @yelizgencoglu.25 @mihribanirem @biriceo  ve @melisaacyy Dilerim hediyeleriniz güzel anlarınıza tanıklık eder 🎉🎈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *